EVEREST QUICK FOOD

EVEREST QUICK FOOD Livraison à Domicile

order food online

Recentreview


1.5 stars out of 18 reviews
17 Nov 2019 at 18:31 Verkeerde soep
30 Oct 2019 at 20:47 Eten was koud en ook niet lekker. bezorger sprak ook geen woord Nederlands dus communicatie was alles behalve vlot.
18 Oct 2019 at 14:07 Food was bland, tasteless. Would never order from here again
28 Aug 2019 at 18:39 Eten was slecht
14 Jul 2019 at 19:10 De 2de keer dat we ( hetzelfde ) bestellen. De smaak was 2 keer goed, maar niet 2 x hetzelfde. Ook de levering verschilde. De 1ste keer was er brood en ketchup bij. De 2de x niet. De 1ste x was de rijst geel (curry) 2de keer niet.
14 Jul 2019 at 0:46 If you order something from this restaurant, then don’t be surprised if you DIE! Delivery time was almost 2 hour "Food " smelled like a garbage and surprisingly it tasted like garbage too. +32488395404 text me and i can send you picture
11 Jul 2019 at 13:32 Tot nu toe een van de slechtste online bestellingen die ik heb gekregen. Het eten was slecht, levertijd was heel lang. Ik heb hier maar 1 keer besteld, maar het moedigt niet aan tot een tweede keer.
7 Jul 2019 at 22:04 Eten besteld om 18u met vraag om om 20u te leveren. Geleverd om 21u15. Eten was nat en ijskoud. Niet te eten. Alles weggegooid. Gebeld. Daarna sms gekregen. Ze excuseerden zich en zullen volgende keer goed eten leveren. Mijn geld krijg ik niet terug.
6 Jul 2019 at 23:11 Frieten waren koud en wak, burger was niet lekker en duurde heel lang voor het eten ter plaatse was
4 Jul 2019 at 20:24 De soep droop van de zak af . Ik Had alleen nog groenten over . De fritten waren koud . Alles was doordrenkte door de soep die uitgelopen was .
29 Jun 2019 at 23:55 2 hours waiting to get the food. Then a garlic bread I ordered didn't come, they gave me more bread that wasn't even good. Not going to order again.
28 Jun 2019 at 8:32 Slechte ervaring. Meer dan 2 uur op de bezorging gewacht, eten was dan ook koud. Het grootste deel is in de vuilnisbak beland.