EVEREST QUICK FOOD

EVEREST QUICK FOOD Livraison à Domicile

order food online

Recentreview


2 stars out of 25 reviews
17 Sep 2020 at 23:08 Eten was goed (niet geweldig), naan was koud en hard maar de bezorger zeer vriendelijk. Ik bestel enkel opnieuw bij grote honger als gemakkelijke optie
12 Sep 2020 at 20:45 Bezorging duurde zoals aangeduid iets langer, maar wel exact zoals aangegeven bij bevestiging. De bezorger was heel vriendelijk. Één sausje was een beetje uitgelopen, maar al het eten was super lekker. De chicken mango is een echte aanrader!
6 Jun 2020 at 22:45 Eten besteld om 16u voor 17.30, ze waren er pas om 18.45. Het eten was koud en deel van de bestelling ontbrak. Een echte schande! Nooit meer bestel ik van deze zaak!
26 Feb 2020 at 0:52 Food was not upto the mark.
19 Dec 2019 at 20:34 Super lekker! Heeft me enorm gesmaakt! Gebruikt duidelijk verse producten. De falafels waren overheerlijk!
17 Nov 2019 at 18:31 Verkeerde soep
30 Oct 2019 at 20:47 Eten was koud en ook niet lekker. bezorger sprak ook geen woord Nederlands dus communicatie was alles behalve vlot.
18 Oct 2019 at 14:07 Food was bland, tasteless. Would never order from here again
28 Aug 2019 at 18:39 Eten was slecht
14 Jul 2019 at 19:10 De 2de keer dat we ( hetzelfde ) bestellen. De smaak was 2 keer goed, maar niet 2 x hetzelfde. Ook de levering verschilde. De 1ste keer was er brood en ketchup bij. De 2de x niet. De 1ste x was de rijst geel (curry) 2de keer niet.
14 Jul 2019 at 0:46 If you order something from this restaurant, then don’t be surprised if you DIE! Delivery time was almost 2 hour "Food " smelled like a garbage and surprisingly it tasted like garbage too. +32488395404 text me and i can send you picture
11 Jul 2019 at 13:32 Tot nu toe een van de slechtste online bestellingen die ik heb gekregen. Het eten was slecht, levertijd was heel lang. Ik heb hier maar 1 keer besteld, maar het moedigt niet aan tot een tweede keer.