EVEREST QUICK FOOD

EVEREST QUICK FOOD Livraison à Domicile

order food online

Recentreview


2.5 stars out of 111 reviews
23 Jul 2021 at 1:43 Pizza was rot Bitterballen waren goed
11 Jul 2021 at 21:54 Koude durum, gevraagd zonder groenten gekregen met halve krop sla halve ui en 2 stukjes komkommer. En rauw vlees. Pizza half gebakken deeg maar half uitgerold waardoor deel van deeg rauw was de rest was super vettig. Nooit meer bestel ik hier!
27 Jun 2021 at 21:29 Ik heb na 75 minuten niet ontvangen Bedankt
20 Jun 2021 at 3:39 This is not something to eat, it is the worst thing that I have ever seen in my life. I cannot even call it food. Thrown to the bin directly. They should not be allowed to serve this way, ridiculous.
15 Jun 2021 at 10:43 Slechte en koude pizza
5 Jun 2021 at 19:59 Panini was verbrand Pizza vergeten mee te geven aan koerier. Verder wel lekker
4 Jun 2021 at 1:37 Bestelling was bijna volledig fout. Bezorger wel vriendelijk
26 May 2021 at 1:01 Niet lekker en de pizzakorsten waren zwart verbrand.
16 May 2021 at 1:22 Bestelling om 22:20u geplaatst om 23:30u contact opgenomen om te horen waar onze bestelling bleef. Nam onvriendelijk op en pas om 01:00u de bestelling geleverd. Plaatst eigen beoordelingen op takeaway om aan sterren te komen.
30 Apr 2021 at 20:28 Het was nog leer dan twee uur!!!!!! We wachten nog steeds. Besteld om 18:10 en het is nu 20:40 Ditbis ongehoord en ongezond zo lang wachten
15 Apr 2021 at 15:47 Tweede maal besteld in evenveel dagen. Eten is SUPER!!! MAAR VEEL TE LANG WACHTEN OP ETEN. BESTELD OM 11:00 GELEVERD OM 13:00
15 Apr 2021 at 13:40 Lang wachten op het eten. Friet en kaaskroketten niet doorbakken, geen saus ontvangen maar wel duur betaald, koud eten. Niemand neemt de telefoon op. Het pintje was gelukkig wel in orde. Waardeloos.