EVEREST QUICK FOOD

Recentreview


2 stars out of 165 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Everest Quick Food. Want to know more? Find out more.

1 Dec 2022 at 1:06 eten niet aangekomen. Geen bericht gekregen...
17 Nov 2022 at 22:39 Veel te lang gewacht.
15 Nov 2022 at 10:07 I NEVER GOT MY FOOD AND I'VE BEEN TRYING TO GET MY MONEY BACK SINCE BUT NO LUCK...
9 Nov 2022 at 1:05 Still nothing received after 2 hours of waiting. Can’t see how this can become a good review.
29 Oct 2022 at 15:32 Bezorger is niet komen opdagen. Ook enkel drank besteld en zelfs dat mukt hun niet... schandalig en zeer teleurstellend. Betaal nooit met bankcontact bij deze mensen!!
20 Oct 2022 at 20:44 Eten was koud, pizza was super dun (gigantische luchtbellen) en droog. Lookbrood met kaas was lettelijk een stik pizza deeg met een beetje strooi kaas op en stukjes look, was ook heel droog. Heel jammer na zo lang wachten!
11 Sep 2022 at 0:20 Met alle respect maar u kunt beter uw zaak sluiten met u rot vlees en u slappe loempia’s, nog nooit heb ik zoiets meegemaakt of gezien. Ik had beter aarde van de grond kunnen eten dan u self made balletjes. Al mijn geld naar de klote!
5 Sep 2022 at 21:21 Pizza was snel koud. Lookbroodjes waren gewoon een stuk pizzadeeg met wat look en kaas, helemaal uitgedroogd. Voor die prijs had ik veel beter kunnen hebben. Bezorger was een vriendelijke man. Die zou ik 4 sterren geven
3 Sep 2022 at 21:27 De leveraar had niet het geduld om te wachten tot ik van de zolder naar de voordeur kon lopen. Hij bonkte bijna mijn raam uit het huis! Wat een onbeschofte vent! Het eten is bovendien walgelijk. Mijn pasta 4kazen was droge pasta met cheddar smeltkaas
19 Aug 2022 at 19:22 Ronduit niet te vreten. Deze mensen zouden beschaamt moeten zijn. Als je te incompetent bent om zelfs friet en een hamburger klaar te maken zoek dan ander werk. Hun brol ligt nu in mijn vuilbak.
14 Aug 2022 at 20:26 Bezorgtijd +120 min Eten echt niet lekker, pizza aangebrand, lookbrood smaakt naar niets. Niet voor herhaling vatbaar
10 Aug 2022 at 22:33 Er stond coca cola drank kwamen ze aan met river cola